vrijdag 23 december 2011

Dubai Strandvakanties met 50% Korting - Ebookers Aanbiedingen

Heb je altijd gedroomd van een ontspannende strandvakantie in de zonnige Dubai? Dubai biedt uitstekende mogelijkheden voor een mooie vakantie:
  • De gemmidelde dagtemperatuur in de maand januari is 24 graden.
  • Dubai is zeker een stad met indrukwekkende architectuur. De skyline van Dubai wordt gedomineerd door wolkenkrabbers en de palmvormige eilanden voor de kust zijn zeker ook erg spectaculair.
  • In Dubai vind je één van de beroemdste stranden ter wereld - Jumeirah Beach. Jumeirah Beach heeft  heerlijk zacht wit zandstrand wat uitloopt in het warme water van de Perzische Golf.
  • In Dubai kun je verschillende excursies boeken zoals een 4x4 safari door de woestijn, bivoorbeeld. Of bezoek het hoogste gebouw ter wereld in het centrum van Dubai stad - Burj Khalifa.
  • De populaire sporten in Dubai zijn surfen, kitesurfen, waterskiën, jetskiën, tennis, voetbal, golf en paardenraces. Je kunt zelfs skien in de grootste indoor skihal ter wereld!
  • Dubai is een echte paradijs voor shoppers. Dubai heeft veel winkelcentra. De Dubai Mall is zelfs het grootste winkelcentrum ter wereld. Er zijn ook veel traditionele Arabische markten (souks) te vinden.
  • Het uitgaansleven in Dubai is geconcentreerd rond Jumeirah Beach. De meeste bars vind je in de hotels maar er zijn ook verschillende discotheken. 


Op dit moment, kun je zeer voordelige vakanties in Dubai boeken bij ebookers. Gedurende de TRAVEL HAPPIER SAL€ kun je vliegtickets naar Dubai en hotels met korting tot 50% boeken. De TRAVEL HAPPIER SAL€ van ebookers loopt t/m 31 januari 2012.

Voordelige Dubai vakanties (vlucht + 7 nachten hotel) tijdens de TRAVEL HAPPIER SAL€

ABC Suites 4-sterren
40% korting
Reizen tot 31 dec 2012

Tamani Marina 4-sterren
50% korting
Reizen tot 31 dec 2012

The Maydan Hotel 5-sterren
40% korting
Reizen tot 31 dec 2012

Meer informatie over deze en nog meer strandvakanties in Dubai vind je op www.ebookers.nl



Geen opmerkingen:

Een reactie posten